Privacy Policy

Your Privacy is our Priority

  • Denna webbplats med url till https://tilesview.ai/ ('tilesview.ai') drivs av Light Link -lösningar ('vi/vår/oss'). Vi är fast beslutna att skydda och respektera din integritet. Vi samlar in dina personuppgifter och behandlar dina personuppgifter i enlighet med it -lagen, 2000 (21 av 2000) och andra nationella och statliga lagar som relaterar behandling av personuppgifter. Läs följande noggrant för att förstå våra synpunkter och praxis angående dina personuppgifter.
  • Vi samlar in din personliga information för att tillhandahålla och kontinuerligt förbättra våra produkter och tjänster.
  • Vår sekretesspolicy kan komma att ändras när som helst utan förvarning.
  • Alla partnerföretag och alla tredje parter som arbetar med eller för oss och som har tillgång till personlig information förväntas läsa och följa denna policy. Ingen tredje part får komma åt eller behandla känslig personlig information som vi innehar utan att först ha ingått ett sekretessavtal.

  • Från dig direkt och via denna webbplats: Vi kan samla in information via webbplatsen när du besöker. Uppgifterna vi samlar in beror på sammanhanget för dina interaktioner med vår webbplats.
  • Genom affärsinteraktion: Vi kan samla in information genom affärsinteraktion med dig eller dina anställda.
  • Från andra källor: Vi kan få information från andra källor, till exempel offentliga databaser;

    1. Uppdaterad leverans- och adressinformation från våra transportörer eller andra tredje parter, som vi använder för att korrigera våra register och leverera ditt nästa köp eller kommunikation enklare.

    2. Information om dina interaktioner med produkter och tjänster som erbjuds av våra dotterbolag.

  • Vi samlar in information främst för att ge bättre service till alla våra kunder.
  • När du besöker vår webbplats samlas viss information automatiskt in. Detta kan innehålla information som operativsystem som körs på din enhet, internetprotokoll (ip) adress, åtkomsttider, webbläsartyp och språk och webbplatsen du besökte före vår webbplats. Vi samlar också in information om hur du använder våra produkter eller tjänster.
  • Vi samlar automatiskt in köp- eller innehållsanvändningshistorik, som vi ibland sammanställer med liknande information från andra kunder för att skapa funktioner som bästsäljare, högst rankade, etc.
  • Fullständiga enhetliga resurssökare (url) Clickstream till, genom och från vår webbplats (inklusive datum och tid);
  • De flesta webbläsare är inställda på att acceptera cookies som standard. Om du föredrar kan du välja att ställa in din webbläsare för att ta bort cookies och att avvisa cookies. Om du ställer in din webbläsare för att avvisa cookies kommer vissa funktioner att vara otillgängliga. För mer information om hur du avvisar cookies, se din webbläsares instruktioner om att ändra dina cookieinställningar.
  • Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi får annonsera din feedback på webbplatsen och marknadsföringsmaterial.
  • Vi kommer att behålla din information så länge vi behöver detta för att förse dig med varor och tjänster och under en sådan period som krävs av de berörda lagarna.
  • Om du väljer att ta emot marknadsföringskorrespondens från oss, prenumerera på vår e -postlista eller nyhetsbrev, gå in i någon av våra tävlingar eller förse oss med dina uppgifter vid nätverksevenemang. Vi kan använda dina personuppgifter för våra legitima intressen för att förse dig med

  • Vi använder den information vi samlar in främst för att tillhandahålla, underhålla, skydda och förbättra våra nuvarande produkter och tjänster.
  • Vi använder informationen som samlas in via denna webbplats enligt beskrivningen i denna policy och vi kan använda din information för att:

    1.Förbättra våra tjänster, webbplats och hur vi driver våra företag.

    2.Förstå och förbättra din erfarenhet med vår webbplats, produkter och tjänster.

    3.Personifiera våra produkter eller tjänster och göra rekommendationer.

    4.Ge och leverera produkter och tjänster du begär.

    5.Process, hantera, komplettera och redogöra för transaktioner.

    6.Ge kundsupport och svara på dina önskemål, kommentarer och förfrågningar.

    7.Skapa och hantera de online-konton du hanterar på vår hemsida.

    8.Skicka dig relaterad information, inklusive bekräftelser, fakturor, tekniska meddelanden, uppdateringar, säkerhetsvarningar och support och administrativa meddelanden.

    9.Kommunicera med dig om kampanjer, kommande evenemang och nyheter om produkter och tjänster.

    10. Vi kan behandla din personliga information utan din kunskap eller samtycke där det krävs enligt gällande lag eller förordning för att verifiera identitet eller förebyggande, detektering eller undersökning, inklusive cyberincidenter, åtal och straff av brott.

    11. Skydda, undersök och avskräck mot bedräglig, obehörig eller olaglig aktivitet.

  • Information om vår användare är en viktig del av vår verksamhet och vi är noga med att skydda densamma.
  • Vi delar dina uppgifter med ditt samtycke eller för att slutföra alla transaktioner eller tillhandahålla någon produkt eller tjänst som du har begärt eller godkänt. Vi delar också data med våra dotterbolag och dotterbolag, med leverantörer som arbetar för vår skull.
  • Vi kan anställa andra företag och individer för att utföra funktioner för vår skull. Funktionerna inkluderar att uppfylla order för produkter eller tjänster, leverera paket, skicka post och e-post, ta bort repetitiv information från kundlistor, tillhandahålla marknadsföringshjälp, tillhandahålla sökresultat och länkar (inklusive betalda listor och länkar), hantera betalningar, överföra innehåll
  • Dessa tredjepartsleverantörer har tillgång till personlig information som behövs för att utföra sina funktioner men får inte använda den för andra ändamål. Vidare måste de behandla personuppgifterna i enlighet med denna sekretesspolicy och enligt tillämpliga dataskyddslagar.
  • Vi lämnar konto och annan personlig information när vi anser att det är lämpligt att följa lagen, tillämpa eller tillämpa våra användningsvillkor och andra avtal, skydda rättigheter, egendom eller säkerhet för oss, våra användare eller andra. Detta inkluderar utbyte av information med andra företag och organisationer för bedrägeriskydd och kreditriskreducering.

  • Vi är noga med att skydda kunddata. Tekniska åtgärder finns för att förhindra obehörig eller olaglig tillgång till data och mot oavsiktlig förlust eller förstörelse av eller skada på data. De anställda som hanterar uppgifterna har tränat på att skydda uppgifterna från olaglig eller obehörig användning.
  • Vi arbetar för att skydda säkerheten för din information under överföring genom att använda Secure Sockets Locker (ssl) -programvara, som krypterar information du matar in. SSL tillåter känslig information som kreditkortsnummer, UID: s och inloggningsuppgifter att överföras säkert.
  • Vi följer betalkortindustrins datasäkerhetsstandard (pci Dss) när vi hanterar märkeskort från de största kortsystemen.
  • Vi upprätthåller fysiska, elektroniska och procedurmässiga skyddsåtgärder i samband med insamling, lagring och avslöjande av personlig kundinformation.
  • Vi vidtar rimliga åtgärder för att skydda din personliga information för att förhindra förlust, missbruk och obehörig åtkomst, avslöjande av information och förstörelse. Det är ditt ansvar att skydda dina användarnamn och lösenord för att förhindra att någon får tillgång till eller missbrukar dina konton och tjänster. Du bör inte använda eller återanvända samma lösenord som du använder med andra konton som ditt lösenord för våra tjänster.
  • Det är viktigt att du skyddar mot obehörig åtkomst till ditt lösenord och dina datorer, enheter och applikationer.
  • Information som samlas in från dig kommer att lagras under den period som krävs för att slutföra transaktionen med dig eller sådan period som krävs enligt gällande lagar.

  • Vår webbplats kan från tid till annan innehålla länkar till och från andra webbplatser från tredje part. Observera att om du följer en länk till någon av dessa webbplatser kommer sådana webbplatser att tillämpa olika villkor för insamling och sekretess för dina personuppgifter och vi accepterar inget ansvar eller ansvar för dessa policyer. När du lämnar vår webbplats uppmuntrar vi dig att läsa sekretesspolicyn för varje webbplats du besöker.

  • Denna webbplats innehåller plugins och/eller knappar för sociala nätverk för att enkelt kunna dela på dina favorit sociala nätverk. Dessa plugins är programmerade för att inte ställa in några kakor vid bedömning av sidan för att skydda användarnas integritet. Cookies kan ställas in om du frivilligt använder pluginet. Insamling och användning av information som erhålls med hjälp av plugin -programmet styrs av de respektiva sekretesspolicyerna för de sociala nätverken.

  • Vi delar inte dina personuppgifter med tredje parter utan ditt föregående samtycke annat än:

    1. Med tredje parter som arbetar för vår skull förutsatt att sådana tredje parter följer de dataskyddsprinciper som anges i It Act, 2000 (21 av 2000) och annan tillämplig lagstiftning, eller ingår ett skriftligt avtal med oss ​​som kräver att tredje part tillhandahåller

    2. Att följa lagar eller svara på lagliga krav och juridiska processer;

    3. För att skydda rättigheter och egendom för oss, våra agenter, kunder och andra, inklusive att verkställa våra avtal, policyer och användarvillkor;

    4. I en nödsituation, inklusive för att skydda varje persons personliga säkerhet;

    5. .

  • Om du är under 18 år eller majoritetsåldern i den jurisdiktion där du bor, får du endast använda vår webbplats med samtycke från din förälder eller vårdnadshavare. I vilket fall som helst kommer vi inte att vara ansvariga för alla åtgärder som uppstår på grund av bristande efterlevnad av detta avsnitt.

  • Du kan också göra val om insamling och behandling av dina uppgifter av oss. Du kan komma åt dina personuppgifter och välja bort vissa tjänster som tillhandahålls av oss. I vissa fall kommer din förmåga att kontrollera och få tillgång till ditt datum att omfattas av tillämpliga lagar.
  • Du kan välja bort att ta emot reklammeddelanden från oss genom att följa instruktionerna i dessa mejl. Om du väljer bort det kan vi fortfarande skicka dig e-postmeddelanden utan reklam, till exempel e-post om vårt pågående affärsförhållande. Du kan också skicka förfrågningar om dig Fick preferenser, ändringar och raderingar i din information, inklusive förfrågningar om att välja bort att dela din personliga information med tredje parter genom att skicka ett e-postmeddelande till den e-postadress som finns längst ner i detta dokument.

  • Vi kan ändra denna policy från tid till annan. Om vi ​​gör några ändringar i denna policy kommer vi att ändra det "senast uppdaterade" datumet ovan. Du godkänner att din fortsatta användning av våra tjänster efter att sådana ändringar har publicerats i våra tjänster kommer att utgöra ditt godkännande av sådan reviderad policy. Om du har några bekymmer om sekretess eller klagomål hos oss, vänligen kontakta oss med en grundlig beskrivning och vi kommer att försöka lösa problemet åt dig.
Top